| olmaz yani | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cemreci Fıstık ÜyeLeR
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 28 Nerden..? : İst. SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : Kayıt tarihi : 31/10/08
| Konu: olmaz yani Ptsi Kas. 03, 2008 7:57 pm | |
| adminim beste adlı admin hiç siteye girmiyor!! | |
|
| |
en_ cemreci_admin Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 27 Nerden..? : antalyadan cemremin labinin içindennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve onun yanından nnn SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: olmaz yani Paz Kas. 16, 2008 1:09 pm | |
| pardon ama bilgisayar bozulmuştu ve ödevlerden giremiyodum az giriyodum ve gördüğün gibi girdim tmm mı | |
|
| |
en_yoshyci_admin Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 28 Nerden..? : Evden :D SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: olmaz yani C.tesi Kas. 22, 2008 1:46 pm | |
| Tmm Beste'm KavGa Yok...ArTık YöneTicez İkimiz B-tnm!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 27 Nerden..? : antalyadan cemremin labinin içindennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve onun yanından nnn SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: olmaz yani C.tesi Kas. 22, 2008 5:56 pm | |
| tmm kuzum be kavgaci değilim ama girip girmemem ona mikaldıış ben giriyorum kimse girmemiş oluyor bu yüzden girmediğimi saniyor sunuzzzzz bende sinirlendiğim için tepki verdim ama haklı değilmiyim canım yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: olmaz yani Paz Kas. 23, 2008 8:16 pm | |
| lütfen bana bidaha karoışöma ama lütfen | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 28 Nerden..? : Evden :D SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: olmaz yani Ptsi Kas. 24, 2008 11:11 pm | |
| Ben mi karıştımm ühüüüü neyse b_tnm yaa unutalım gitsin hem bende bi ara giremiodumm | |
|
| |
| Konu: Geri: olmaz yani Perş. Kas. 27, 2008 8:45 pm | |
| yok canıımmm sanba demedim ama sinirlendimmm ona ne ama haklı değilmiyim söylermisin | |
|
| |
| Konu: Geri: olmaz yani Perş. Kas. 27, 2008 10:26 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: olmaz yani Cuma Kas. 28, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
__cemrem__ Deneme MoD
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 27 Nerden..? : yozgat SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : Kayıt tarihi : 15/09/08
| Konu: Geri: olmaz yani C.tesi Kas. 29, 2008 4:39 pm | |
| beste artık siteye girdiğine göre bence bu konu kilit+çöp olsun ??? | |
|
| |
| olmaz yani | |
|