en_yoshyci_admin Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 28 Nerden..? : Evden :D SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 01/08/08
| |
en_gülçinci_admin Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 27 Nerden..? : gülçinimin kalbinden SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: SİTEYİ DEĞİŞTİRDİM..!! Paz Ara. 14, 2008 11:21 am | |
| yaaa kuzummmm ya ben şakasıbna demiştimmm gitme cerenim benim değilkiiii sen onu benden daha çok seviyosunnnn | |
|
Gulcinci_Ekin Co-admin
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 26 Nerden..? : EvDeN! SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 08/12/08
| Konu: Geri: SİTEYİ DEĞİŞTİRDİM..!! Paz Ara. 14, 2008 1:26 pm | |
| süper yapmışsın siteyi cnm ama seni çoooook özlicez | |
|
en_ cemreci_admin Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 27 Nerden..? : antalyadan cemremin labinin içindennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve onun yanından nnn SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: SİTEYİ DEĞİŞTİRDİM..!! Paz Ara. 14, 2008 1:29 pm | |
| yaaaaaaaaaa canımm gitmiyooooooo olay çözüldü buketim ona şaka yapmışşş aa hiç ekinimmm beni bırakırrmı aaaaaaaaaaaaa | |
|
__cemrem__ Deneme MoD
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 27 Nerden..? : yozgat SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : Kayıt tarihi : 15/09/08
| Konu: Geri: SİTEYİ DEĞİŞTİRDİM..!! Paz Ara. 14, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
en_yoshyci_admin Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 28 Nerden..? : Evden :D SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: SİTEYİ DEĞİŞTİRDİM..!! Paz Ara. 14, 2008 2:49 pm | |
| ÇünKÜ Yeni RütBeLeR GeLdi RÜTBELER İÇİN MESAJ SAYILARI KONUSUNU OKU JNM...HANGİ RÜTBE İÇİN NE KADAR MSJ SAYISI GEREKTİĞİNİ GÖRÜRSÜN..!! | |
|