| önemliiiii..! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
En_ErEnCi_AdMiN Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 28 Nerden..? : erenimin kalbinden SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: önemliiiii..! Ptsi Ara. 08, 2008 3:45 pm | |
| arkadaşlarr sitem,z artık hepsi fan olucak ve logo hepsi olucak çünki sitede erenci yaseminci ve gülçinci var onlarınn girmesinii engeller diğer adminlede benim gibi düşünür inşallah HERKEZ İÇİN EN HAYIRLISI OLSUN Sevgillerimle... | |
|
| |
Gulcinci_Ekin Co-admin
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 26 Nerden..? : EvDeN! SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 08/12/08
| Konu: Geri: önemliiiii..! Ptsi Ara. 08, 2008 9:12 pm | |
| keşke sitenin adıda değişebilse :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 28 Nerden..? : erenimin kalbinden SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: önemliiiii..! Ptsi Ara. 08, 2008 9:42 pm | |
| aynen ama hepsi grubu sdiye yeni bir site kuralım çokk uğraş gerektirir ama burdaki konuları orıya taşıyallım herşeyi ben üye leride taşırımm sonra orda msj yazmaya başlarız ne dersiniz;) | |
|
| |
en_yoshyci_admin Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 28 Nerden..? : Evden :D SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: önemliiiii..! Çarş. Ara. 10, 2008 10:36 am | |
| cnm yeni bir site gerekmez çoğu site böyle yapmış zaten.... genellikle cemre fanlarının buluştuğu bir yer olur ama grup hepsi fanda oLurrr | |
|
| |
en_ cemreci_admin Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 27 Nerden..? : antalyadan cemremin labinin içindennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve onun yanından nnn SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: önemliiiii..! Perş. Ara. 11, 2008 6:42 pm | |
| canlarımm sanırımm ben sitenin ismini değiştire bilirimmmmm | |
|
| |
Gulcinci_Ekin Co-admin
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 26 Nerden..? : EvDeN! SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 08/12/08
| Konu: Geri: önemliiiii..! Perş. Ara. 11, 2008 11:52 pm | |
| | |
|
| |
en_yoshyci_admin Yöneticiler
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 28 Nerden..? : Evden :D SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: önemliiiii..! Cuma Ara. 12, 2008 10:38 am | |
| Bende değiştirebiLirim AmA isTemiyoRum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 27 Nerden..? : antalyadan cemremin labinin içindennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve onun yanından nnn SiTéMizi DéĞérLénDiR..? : HanGi Grup Hepsi Kızı..? : HanGi TakımLısın? : RuH HaLin? : Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: önemliiiii..! Cuma Ara. 12, 2008 12:47 pm | |
| - en_yoshyci_admin demiş ki:
- Bende değiştirebiLirim AmA isTemiyoRum
evet bende istemiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: önemliiiii..! Cuma Ara. 12, 2008 1:49 pm | |
| peki kuzular siz bilirsiniz:D | |
|
| |
| Konu: Geri: önemliiiii..! Cuma Ara. 12, 2008 1:49 pm | |
| tmm kilit + çöplük konu bitti | |
|
| |
| önemliiiii..! | |
|